RÓLUNK

Tudatosan fejlődünk

 

A Gloster Infokommunikációs Nyrt. immár 18 éve a magyarországi piac többrétegű informatikai szolgáltatója aki, vezető technológiákkal oldja meg ügyfelei hálózati és IT biztonsági kihívásait. Szenvedélyünk a technológia nyújtotta fejlődés, éppen ezért felelősséget érzünk, hogy ügyfeleink számára megbízható partnerként nyújtsunk komplex informatikai megoldásokat az aktuálisan legmodernebb, legújabb eszközökkel és szolgáltatásokkal összekapcsolva.

Fejlesztési stratégiánk része, hogy a generációváltás nyújtotta lehetőségeket kihasználva, olyan professzionális tudású informatikai vállalkozásokat akviráljunk, akiknek szakmai tudása, piaci jelenléte már bizonyított, ezzel a Gloster szolgáltatási portfólióját kiegészítve újabb vezető technológiákkal, megoldásokkal bővítjük.

Büszkék vagyunk rá, hogy informatikai cégként 2018. őszétől résztvevői vagyunk a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsde szervezésében indított ELITE XTEND programnak. A vállalat közeljövőben tervezi a hazai XTEND piacon való megjelenését.

Gloster management

 


Vállalati kultúra

 

A tudatos növekedés alapja a stratégiai tervezés, a Gloster növekedésének alapja a belső tudásbázis és a humán erőforrás folyamatos fejlesztése. Szemléletünk szerint a sikeres jövőhöz vezető úthoz mindenképp ötvözni kell az informatikai és az üzleti tudást, amelynek alap pillérei a magasan képzett és elégedett, motivált munkatársak.

Cégünk számára fontos, hogy munkavállalóinknak inspiráló környezetet biztosítsunk, valamint ösztönző és elismerő vezetőkkel támogatjuk a mindennapi üzletmenetet és az egyéni karrier céljukat.

Családbarát munkahely

 

 

Számunkra nagyon fontos és tudatos szándék, hogy családbarát munkahely legyünk. A szándék mögött komoly munka húzódik, hogy a dolgozók munka és magánéleti egyensúlyát fenntartsuk. Örömünkre szolgál, hogy a munkatársaink a karrierjük mellett a családdal kapcsolatos elképzeléseiket is meg tudják valósítani, ami szorosan összefonódik a társadalmi szerepvállalásunkkal, miszerint a gyermekvállalás és a családbarát szemlélet elterjedését kívánjuk támogatni.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2019-ben elnyertük a Családbarát Hely védjegy bronz fokozatát, a Családbarát Hely tanúsító védjegy a Családbarát ország (EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001) projekt keretén belül valósul meg.