Nyelvek

Rólunk

Két évtizedes tapasztalatunk mellett nyilvánosan jegyzett vállalatként erős pénzügyi hátterünkre és úttörő ismereteinkre egyaránt támaszkodhatunk, hogy megőrizzük szerepünket a testreszabott üzleti és ipari IT rendszerek és szoftveres megoldások kiemelkedő szolgáltatójaként.

A Gloster a magyar tőzsde befektetői szemléletű, nemzetközi IT specialistája.

A Gloster Csoport elkötelezett az innováció, a megbízhatóság és a magas ügyfél-elégedettség mellett, ennek köszönhetően több globális brand is megbízható beszállító partnereként tartja számon. 

340

4

1000

A Gloster organikus és akvizíciós növekedésnek köszönhetően kiemelkedő fejlődést ért el az elmúlt 5 év során.
Jelenleg több mint 300 szakemberrel, magas minőségi elvárások mellett szolgálja ki közép- és nagyvállalati ügyfeleit.

A Gloster Csoporthoz 10 leánycég tartozik, amelyek működését a menedzsment 2023-ban három üzletágba szervezte, ezek a Rendszerintegrációs, a Cloud és a Nemzetközi szoftverfejlesztési üzletágak.

Menedzsment

Arra törekszünk, hogy az egyedi üzleti és ipari szoftverek nemzetközi piacának meghatározó erejévé váljunk, elsősorban a DACH régióra, a Szilícium-völgyre és Angliára összpontosítva.
Növekedési stratégiánk részeként felelősséget vállalunk a magas színvonalú szakértelemmel rendelkező vállalatokért, különösen azokért, amelyek a vezetésben generációváltás előtt állnak, vagy amelyek elérték a fejlődésük felső határát. Stratégiai akvizíciók révén biztosítjuk, hogy a szakértelem és a szakmai tudás

felhalmozott tapasztalatok gazdagítják ügyfeleinket. Az átláthatóság iránti elkötelezettségünk lehetővé tette számunkra, hogy a tőzsdei tőkeemelések révén összegyűjtsük a tervezett felvásárlásokhoz szükséges forrásokat, amelyek 2020-ban a tőzsdén jegyzett társasággá válásunkban fognak tetőzni. Célunk, hogy az európai piacon elismert IT-szolgáltatóként álljunk meg, előrelátásunkkal, alkalmazkodóképességünkkel és tapasztalt csapatunkkal megerősítve, amely még a dinamikus és kihívásokkal teli piaci körülmények között is megingathatatlan stabilitást biztosít

Székhelyünk Magyarországon van, de nemzetközi működésünkbe szorosan integrálva, így világszerte zökkenőmentes és hatékony működést biztosítunk ügyfeleinknek - kiemelten Németországban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

A Gloster a hagyományos informatikai gyökerek megtartása mellett kíván meghatározó szereplővé válni az egyedi üzleti és ipari szoftverek európai piacán, hogy a saját útját járva, erős tőzsdei háttérrel, nemzetközileg elismert informatikai szolgáltatóvá fejlődjön.

A Gloster a kiemelkedő informatikai szolgáltatást kereső vállalatok partnere. Tőkeerős hátterével lehetőséget nyújt az üvegplafonba ütköző IT cégeknek, tudatos növekedésével pedig kijelöli az utat a feltörekvő hazai vállalkozások számára.

Cégtörténet

2002

Cégalapítás éve

2019

Euroway akvizíció

2019

TMSI akvizíció

2020

Cableline Technologies akvizíció

2020

BÉT Xtend

2020

MACROgate akvizíció

2021

KingSol akvizíció

2021

Minero akvizíció

2022

FF.next akvizíció

2022

Lanoga akvizíció

2022

G-plus akvizíció

2023

P92 IT Solutions akvizíció

2024

BÉT Standard

Társaságunkkal kapcsolatos tőzsdei információkért látogasson el Befektetői oldalunkra.

Megtekintés

Lépjen kapcsolatba velünk!

Mivel tud a Gloster hozzájárulni üzleti sikereihez?
Lépjen kapcsolatba velünk a info@gloster.hu e-mail címen, vagy egyszerűen kattintson a lenti linkre!

Kapcsolatfelvétel
@
@