RÓLUNK

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, több mint 15 éve a hazai IT szektor meghatározó üzleti hálózati megoldás szállítója.

Számunkra elsődleges fontosságú, hogy az általunk szállított megoldások a lehető legmagasabb szintű minőséget a vezető technológiákkal biztosítsuk ügyfeleinknek.

Több éves szakmai tapasztalat alapján elsősorban a világ vezető technológiai gyártója, a Cisco termékeit forgalmazzuk, természetesen termék palettánkon más gyártók megoldásai is megtalálhatóak, folyamatosan fejlesztjük gyártói partnereinkkel való együttműködést.

Több mint 100 ügyfelünk elégedettségét professzionális technológiai tudásunk és a magas szintű rendelkezésre állásunk biztosítja.


Aktívan a jövőért - Innovatív fejlesztések

Az innovatív fejlesztéseink mögött magasan képzett cisco mérnökeink és szoftver fejlesztőink állnak, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek egyedi fejlesztésekben.

Szemléletünk szerint egyik legfőbb motivációnk az állandó fejlődési lehetőségek megtalálása és saját profilunkhoz való illesztése, továbbgondolása. Számunkra fontos a technológiai nyitottság és a függetlenség. Innovatív fejlesztéseinkkel, egyedi megoldásainkkal célunk áttörést hozni a hazai vállalatok kollaborációs eszközeiben, célunk, hogy ügyfeleink biztonságosan kommunikáljanak ügyfeleikkel és egymás között is a lehető legmodernebb technológia segítségével, legyen ez akár ügyfélszolgálat vagy nemzetközi ügyvédi iroda, vagy egy gyártó vállalat.