Nyelvek

Iparágak

A mai dinamikus üzleti környezetben az iparágak szervezetei számos kihívással szembesülnek az adatbiztonságtól kezdve a változó szabályozásokig.  A Gloster a nagy szervezetek megbízható partnerévé vált azáltal, hogy teljeskörű megoldásokat kínál a kritikus kihívásokra az autóipar, az egészségügy, a pénzügy, a média, a kereskedelem és az építőipar területén működő vállalkozások egyedi igényeinek megfelelően.

Járműipar

Járműipar

Bízza ránk gyártás támogató informatikai szoftverfejlesztéseit, és javítsa megrendelői elégedettségét, költséghatékonyságát, növelje termelékenységét, és maradjon naprakész a piaci trendekkel.

Tapasztalatunk van kritikus jelentőségű termelési rendszerekben, beágyazott megoldásokban, folyamatautomatizálásban, vállalati mobilitásban és kereskedelmet támogató irányítási rendszerekben.

Egészségügy

Egészségügy

A technológiai fejlesztések és a páciensközpontú digitális megoldások, mint például a telemedicina és az AI diagnosztika, kulcsfontosságúak a mai egészségügyi iparban. Szüntesse meg a magas költségekkel járó belső fejlesztést, outsource-olja folyamatait, és szerezzen stratégiai előnyöket, beleértve a költséghatékonyságot, a skálázhatóságot és a gyorsabb bevezetést. Koncentráljon a páciensekre, miközben kihasználja a high-tech technológiákat! Nyújtson kiváló ellátást, és maradjon versenyképes a gyorsan változó digitális környezetben!

Egyéb

Egyéb

Szórakoztató ipar

Frissítse szórakoztatóipari szolgáltatásait a dinamikus média világához igazított high-tech IT-megoldásainkkal. Használja ki az outsourcing erejét, hogy lépést tartson a versenyképes piacon, kihasználva a fejlett technológiákat és innovatív platformokat. Működjünk együtt a testreszabott szoftverfejlesztés során, és tapasztalja meg a zökkenőmentes integrációt, a gyors növekedést és a páratlan felhasználói elkötelezettséget. Alakítsa át digitális környezetét szakértelmünkkel, és lendítse szórakoztatóipari üzletét új magasságokba!

Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatások

Pénzügy, Telekom, Logisztika

Biztosítson hozzáférést egy globális tehetségbázishoz, spóroljon időt, és használja ki általunk a legfrissebb technológiai trendeket, amelyek csökkentik az operatív folyamatokra fordított időt és a kiadásokat egyaránt. Szakértő csapatunk segítségével megszűnnek például a kommunikációs akadályok, a csökkennek az irányítási és minőségi problémák!

IT Technológia

IT Technológia

Az IT outsourcing stratégiai lépés a technológiai iparban, lehetővé téve a hozzáférést a legjobban képzett munkaerőhöz. Az esetleges biztonsági kockázatok ellenére az így elérhető szakértői tudás, a munkavégzés sebessége és a költséghatékonyság együttes előnyei életképessé teszik az ilyen fajta munkavégzést. Forduljon hozzánk bizalommal, ahogy ezt már megtette számos ügyfelünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Mivel tud a Gloster hozzájárulni üzleti sikereihez?
Lépjen kapcsolatba velünk a info@gloster.hu e-mail címen, vagy egyszerűen kattintson a lenti linkre!

Kapcsolatfelvétel
@
@