Nyelvek

2024/03/29

Rendkívüli tájékoztatás a Társaság beszámolójának elkészítéséről

PDF

Rendkívüli tájékoztatás a Társaság beszámolójának elkészítéséről

Rendkívüli TÁJÉKOZTATÁS

A Gloster Infokommunikációs Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (cégjegyzékszám: 13-10-042012; székhely: 2142 Nagytarcsa, Csonka János utca 1/A A/2. ép.; a továbbiakban: Társaság, Gloster) a vonatkozó jogszabályok és a Budapesti Értéktőzsde Általános Üzletszabályzata alapján az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket.

A Gloster a vonatkozó szabályozás, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 114/C. § (9) bekezdésére figyelemmel a 2023. éves jelentését a magyar számviteli törvény szerinti formátumnak (HAR) megfelelően fogja közzétenni. A hivatkozott rendelkezés szerint ugyanis az a gazdálkodó, amelynek értékpapírjai kereskedelmét az Európai Gazdasági Térség bármely államának szabályozott piacán az üzleti év során engedélyezték, az engedély megszerzését követő üzleti évtől köteles éves beszámolóját az IFRS-ek szerint összeállítani, a Társaság pedig a BÉT standard szabályozott piacára lépésről szóló engedélyét 2024. évben szerezte meg.

A Társaság várhatóan 2024. év közepéig a Befektetők teljeskörű tájékoztatása céljából publikálni fogja a 2023-as üzleti évre vonatkozó konszolidált IFRS-ek szerinti beszámolóját is.

Nagytarcsa, 2024. március 29.

Gloster Infokommunikációs Nyrt.

PDF

Rendkívüli tájékoztatás a Társaság beszámolójának elkészítéséről