KARRIER
 

 Ismerkedj meg meg a Gloster világával! Nézz körül nálunk, barátkozz a munkakörnyezettel és leendő kollégáiddal, ismerd meg azt a vállalati kultúrát ami nálunk fogad majd!

 

2014-ben átadott új építésű iroda

Tágas, 320 m2 nagyságú két szintes irodánk Nagytarcsán az M0-s autóút 55-ös kijáratánál található. Túl azon, hogy még “új szaga van” mindennek igazi különlegessége, hogy az energiatermelés és a fűtés / hűtés teljes egészében megújuló energiaforrások segítségével oldottuk meg. A 11 kWh-nyi áramot 42 táblába napelem és egy inverter állítja elő. Nyáron a kellemes hűvös levegőt és télen a meleget NIBE márkájű hőszivattyúkkal biztosítjuk.
 

A legjobb beszélgetések színhelye: a konyha

Egy ízletes ebéd vagy egy frissítő üdítőital egy kis snack-kel, vagy egy jó Nespresso kávé két munkafolyamat között? A konyha mindig a rendelkezésedre áll! Ebédet rendelhetsz a környező éttermekből / kifőzdékből de otthonról is hozhatsz amit be tudsz tenni a közös hűtőbe. Hűtött buborékos és mentes ballonos ásványvizet folyamatosan biztosítunk.
 

Az igazán összetett műszaki megoldások teszteléséhez: saját IT labor

Nagy dolgok létrehozásához szükség van némi magányra. Ezt biztosítja az az épület földszintjén elhelyezett, speciális antisztatikus padlóval burkolt IT laborunk. Itt nem csörög a telefon, békén hagynak a kollégák, de ami ennél is fontosabb: itt találsz meg egy helyen minden demo eszközt. Van itt játszós switch, router, telefonközpont, wifi AP és controller – ezeket akár szakmai vizsgákra való felkészülésre is használhatod.
 

Bemutató és demo terem – videokonferenciával szerelve

A laborban összerakott demokat itt mutatjuk a meglévő és leendő végfelhasználóknak. Itt találhatóak a legújabb Cisco kollaborációs eszközökből a mintadarabok, de ezt a helységet használjuk arra is, hogy Cisco telepresence-en keresztül ügyfelekkel szállítókkal kommunikáljunk. Kellemes megfelelően árnyékolt helység, az előtértől diszkrét térelválasztással.