Nyelvek
Üzleti szolgáltatások
Barion

Weboldal szerkesztés low-code rendszerrel

Weboldal szerkesztés low-code rendszerrel

A Barion egy innovatív vállalkozás, amely a webáruházak számára tervezett adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott. A vállalat nem csak a webáruházak számára kínál megoldásokat, hanem számtalan más fizetési lehetőséget is biztosít a vállalkozásoknak. Az ügyfél missziója, hogy a legújabb paytech technológiák segítségével elősegítse egy készpénzmentes társadalom kialakítását.

Az ügyfél egy új, átdolgozott weboldalt szeretett volna, amely nem igényli értékes mérnöki erőforrásaikat. Az üzleti oldal munkaerejének egyszerű weboldal-kezelési és módosítási képessége révén a folyamatok sokkal gyorsabbá válnak.
Ezzel a fejlesztők a szakmai feladatokra koncentrálhatnak, és nem pazarolják nagyszerű tudásukat apró hibák kódolásával történő javítására, mint például helyesírási hibák. 

A Barionnal közösen kerestük a tökéletes eszköztárat a fent említett követelmények kielégítésére, és úgy döntöttünk, hogy egy ún. low-code platformot választunk.

Az ffnext Kft segítséget nyújtott az ügyfélnek egy Next.JS alapú weboldal fejlesztésében, amely integrálva van a legújabb Builder.io low-code és headless CMS rendszerrel. Bár az eszköz használata valódi kódolási és fejlesztői készségeket igényel, sokkal kevesebb időbe telik egy weboldal létrehozása annak segítségével, nem is beszélve az egyszerű karbantartásról. A Builder.io használatának értékét a headless CMS rendszerek között az adja, hogy akár saját egyedi komponenseket is feltölthetünk a platformra.

A megoldás különlegessége

A Builder.io nem csak egy átlagos headless CMS rendszer. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi komponenseket töltsenek fel, így biztosítva a weboldalak teljes mértékű testreszabhatóságát. Ez a funkcionalitás különösen értékes a vállalatok számára, akik egyedi és különleges weboldali elemeket szeretnének létrehozni anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a design és a funkcionalitás között. A Next.JS és a Builder.io kombinációja egy erőteljes eszköztárat biztosít, amely gyors, hatékony és rugalmas weboldalak létrehozását teszi lehetővé.

Az ff.next által alkalmazott low-code megoldás nem csak a fejlesztési időt és költségeket csökkentette jelentősen, hanem egy sor egyéb előnnyel is járt. A low-code platformok egyik legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy gyorsabban reagáljanak az üzleti igényekre, mivel a fejlesztési ciklusok rövidebbek és rugalmasabbak.

Ezen kívül a low-code megoldások egyszerűsítik a házon belüli tartalomkezelést. A nem technikai munkatársak is képesek frissíteni és módosítani a tartalmat anélkül, hogy mélyreható technikai ismeretekkel rendelkeznének. Ezáltal a mérnöki erőforrásokat más, magasabb prioritású projektekre lehet fordítani.

Az üzemeltetés szempontjából is előnyös a low-code megoldás, mivel a rendszer karbantartása és frissítése egyszerűbbé válik. A platform által kínált automatizált eszközök és integrációk révén a vállalatok képesek fenntartani és bővíteni weboldalaikat minimális erőfeszítéssel.

Ez a megközelítés nem csak költséghatékony, hanem hosszú távon is fenntartható, mivel a vállalatoknak nem kell folyamatosan új mérnöki erőforrásokat toborozniuk vagy képezniük a weboldaluk karbantartásához és fejlesztéséhez.

Miért minket választott az ügyfél?

Az ügyfél az ff.nextet választotta, mert modern, gyors és költséghatékony fejlesztési megoldást kínáltank. A digitális korban a vállalatoknak olyan partnerekre van szükségük, akik képesek lépést tartani a technológiai fejlődéssel és hatékony megoldásokat kínálni.

A modern technológiák alkalmazása lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy versenyelőnyt szerezzenek a piacon. Az ff.next által kínált Next.JS és Builder.io kombinációja a legújabb trendeket és technológiákat használja, biztosítva ezzel a weboldalak gyorsaságát, biztonságát és skálázhatóságát.

A gyors fejlesztés nem csak az időt, hanem a költségeket is csökkenti. A low-code platformok alkalmazásával a fejlesztési ciklusok rövidebbek, ami azt jelenti, hogy a projektek gyorsabban kerülnek piacra, és a vállalatok hamarabb láthatják a befektetésük megtérülését.

A költséghatékonyság azonban nem csak a fejlesztési idő csökkenésében rejlik. Az ff.next által kínált megoldások lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy csökkentsék a működési költségeket, mivel a rendszer karbantartása és frissítése egyszerűbb és kevesebb erőforrást igényel.

Összességében az ügyfél az ff.next-et választotta, mert a vállalat képes volt egy olyan egyedi és hatékony megoldást kínálni, amely megfelelt az ügyfél üzleti igényeinek és elvárásainak.

A projekt jövője

A projekt sikeres volt, ami nem csak az ff.next szakértelmét és elkötelezettségét tükrözi, hanem az ügyfél elégedettségét is. A siker nem áll meg itt: az ügyfél jelenleg egy újabb fejlesztési igény megvalósításán dolgozik velük, ami azt mutatja, hogy bíznak bennük és értékelik a munkájukat.

Továbbá, az ügyfél elégedettsége annyira magas, hogy partnereiknek is ajánlották az ff.next-et. Ez nem csak egy újabb lehetőség a Gloster számára, hogy bizonyítsa szakértelmét és minőségi munkáját, hanem azt is jelzi, hogy az ügyfél valóban értékeli a velük való együttműködést. A hosszú távú partnerség és az ajánlások a legjobb bizonyítékai annak, hogy egy vállalat képes kiváló munkát végezni és hozzáadott értéket teremteni ügyfelei számára.

A jövőben a Gloster továbbra is elkötelezett marad az innováció és a kiváló minőségű szolgáltatások iránt, és várakozással tekintünk az új projektek és lehetőségek elé.

Felhasznált technológiák

Builder.io
Builder.io
Next.js
Next.js