Nyelvek
Üzleti szolgáltatások
House Of Business cégcsoport

Többelemű modernizáció

A House of Business cégcsoport Budapest szívében, a város legelőkelőbb irodaházainak falai között kínálja rugalmas bérleti megoldásait. Ügyfelei számára változatos konstrukciókat biztosít, legyen szó hosszú távú irodabérlésről vagy akár csak néhány órás igénybevételről. A cégcsoport négy különböző helyszínen kínál irodákat és tárgyalókat, melyeket akár teljes körű szolgáltatáscsomaggal is igénybe lehet venni.
A House of Business megoldásai ideálisak azok számára, akik rugalmasságot és minőségi környezetet keresnek, legyen szó startupokról, kis- és középvállalkozásokról vagy nagyvállalatokról.
A havidíjas, részmunkaidős és óradíjas bérleti lehetőségek mellett a cégcsoport a legmodernebb irodai infrastruktúrát és üzleti támogatást is nyújtja, hogy ügyfelei kizárólag saját üzleti tevékenységükre koncentrálhassanak.
A House of Business cégcsoport szembesült azzal a kihívással, hogy ügyfelei számára zökkenőmentes és gyors informatikai szolgáltatásokat biztosítson. A rendszer lassúsága és a rendszer által időnként produkált hibák negatívan befolyásolták az ügyfél-élményt és az irodahelyiségek hatékony használatát. Az adatok elérésében tapasztalt késedelmek és technikai akadályok gyakran akadályozták az ügyfelek munkáját, ami időveszteséget és frusztrációt okozott számukra.

A megoldás lényege

A megoldás a teljes gyengeáramú infrastruktúra kivitelezésében, a hálózati rendszer teljes körű kiépítésében, valamint a biztonságos és megbízható IT-szolgáltatásokban rejlett. Négy különböző helyszínre került integrált rendszer, amely magában foglalta a gyengeáramú kivitelezést, a hálózati infrastruktúrát, tűzfalakat, Wi-Fi hálózatot, szervereket és egy komplex monitorozó megoldást.

Ez a megoldás lehetővé tette, hogy a House of Business irodaházai a legmodernebb technológiával rendelkezzenek, amely nem csak a gyors és hatékony munkavégzést támogatja, hanem a biztonságot is garantálja. 

A tűzfalak és a Wi-Fi hálózat kiépítése biztosítja az adatok integritását és a hálózati kommunikáció zavartalanságát. A szerverek és a monitorozó megoldások pedig folyamatosan ellenőrzik a rendszer állapotát, így az esetleges problémák azonnal észlelhetők és gyorsan orvosolhatók.

A HOB cégcsoport így nem csak a fizikai térben biztosítja a rugalmasságot és kényelmet ügyfeleinek, hanem a digitális térben is, ahol a megbízható IT-infrastruktúra alapvető a zökkenőmentes üzletmenethez. Az általunk szállított megoldásokkal a cégcsoport képes volt jelentősen növelni az ügyfél-elégedettséget és erősíteni piaci pozícióját, mint a technológiai innováció éllovasa az irodahelyiségek bérbeadásának területén.

A House of Business cégcsoport számára nyújtott IT-megoldások különlegessége a szolgáltatás alapú eszköz- és tudásparkban rejlik. Minden egyes projekt során a Gloster Infokommunikációs Nyrt. kifejezetten az adott bérlő specifikus igényeire szabott megoldásokat biztosított, legyen szó akár egyedi hálózati konfigurációról, vagy speciális hardvereszközökről.

A Gloster által nyújtott üzemeltetési szerződés keretében a napi szintű IT-üzemeltetési feladatok, mint például a változáskezelés, az új ügyfelek IT-igényeinek kielégítése, vagy a távozók által használt eszközök lebontása és újra konfigurálása is a szolgáltatás részét képezik. Ez a fajta rugalmasság és az azonnali reagálási képesség teszi a Gloster-t kiváló partnerévé a House of Business cégcsoportnak.

A Gloster által nyújtott szolgáltatások nem csupán a technikai infrastruktúra kiépítésére korlátozódnak, hanem magukban foglalják az üzemeltetési és karbantartási feladatokat is, így biztosítva, hogy a bérlők zavartalanul végezhessék napi munkájukat. A Gloster által kínált megoldások lehetővé teszik, hogy a House of Business cégcsoport ügyfelei teljes mértékben az üzleti tevékenységre koncentrálhassanak, míg az IT-infrastruktúra fenntartása és fejlesztése a Gloster szakértői csapatának kezében van.

Miért minket választott az ügyfél?

A House of Business cégcsoporttal való együttműködésünk során a Gloster Infokommunikációs Nyrt. kiemelkedő figyelmet fordított az ügyfél specifikus igényeinek megértésére és a szolgáltatásaink személyre szabására. Az első projekt sikeres megvalósítása után a Gloster további erőforrásokat fektetett be az ügyfél működési dinamikájának alaposabb megismerésébe és a szolgáltatások további finomításába.

Ez a mélyreható odafigyelés és az ügyfél igényeinek magas szintű kielégítése biztosította, hogy a Gloster legyen a választott partner a következő projektekhez is. A gyorsaság, rugalmasság és szakmai hozzáértés eredményezte, hogy a cégcsoport a további projektek során is a Glostert részesítette előnyben. Az ügyfél bizalma és a kialakult szoros együttműködés biztosítja, hogy a jövőbeni projektekben is a Gloster nyújthassa a House of Business cégcsoport számára a megbízható IT-megoldásokat és szolgáltatásokat.

A projekt jövője

A House of Business cégcsoporttal való együttműködésünk során a Gloster Infokommunikációs Nyrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy támogassa az ügyfél terjeszkedési terveit Budapest szerte. A cégcsoport célja, hogy az elkövetkező években újabb lokációkat nyisson, amelyekhez a Gloster már előzetes terveket és ajánlatokat készít, hogy az új helyszínek IT infrastruktúrája zökkenőmentesen integrálódjon a meglévő hálózatba.

A már meglévő helyszíneken is folyamatos a fejlesztés; a Roosevelt és a Capital Square irodák területén jelentős bővítések valósultak meg, és jelenleg a MOM Park irodaház bővítése zajlik. A Gloster célja, hogy 2024-re további két új helyszínt nyisson meg a cégcsoport számára, mindig figyelembe véve a bérlők igényeit és a lokációk különlegességét.

A jövőbeni tervek között szerepel az összes nagy tárgyalóterem modernizálása okos eszközökkel, az ügyfélélményt fokozására. Emellett a Gloster azon dolgozik, hogy az IT szolgáltatásokat még magasabb szintre emelje, oly módon, hogy a végfelhasználók számára egy "plug and play" környezetet biztosítson, ahol minden szükséges eszközt és szolgáltatást a Gloster nyújt, így a bérlőknek csak be kell lépniük az irodába.