Nyelvek
Üzleti szolgáltatások
Collectius

Egyedi webes megjelenés pénzintézet számára

Egyedi webes megjelenés pénzintézet számára

Az ügyfél egy Szingapúrban székelő vállalat, amely megbízható átszervezési és szolgáltatási partnerként működik pénzintézetek és kereskedelmi vállalatok számára Ázsiában. Fő tevékenységük a nem teljesítő fogyasztói és KKV-hitelek portfólióinak megvásárlása, majd azok behajtása. Ezen kívül szolgáltatásokat nyújtanak pénzintézeteknek, hogy segítsenek nekik a lejárt tartozások rendezésében.

A Collectius korábban egy szigorú megjelenésű, vállalati identitással rendelkezett, amelyet úgy hoztak létre, hogy vonzó legyen a befektetők számára. A cég honlapja egy banki weboldalra emlékeztetett, és egyáltalán nem volt közvetlen vagy fintech-jellegű. Emiatt szükség volt egy új, frissített arculatra és weboldalra, amely jobban kifejezi a cég modern és innovatív jellegét, és amely közvetlenül megszólítja a célközönséget.

Az ff.next Kft. stratégiai design tanácsadást nyújtott számára. A megfelelő UX szövegek kialakítása és a vállalat kulcsüzeneteinek átalakítása mellett megújították a márka identitását és újratervezték a meglévő vezetékmodelleket. 

Mindezekkel a lépésekkel céljuk volt, hogy megragadják a célcsoport figyelmét és egy olyan felhasználói élményt nyújtsanak, amely összhangban áll a vállalat új, ügyfélközpontú megközelítésével. A design és a tartalom frissítése lehetővé tette számunkra, hogy egy világos, közvetlen és modern weboldalt jöjjön létre, amely tükrözi a Collectius új irányvonalát és értékeit.

A megoldás különlegessége

Az ff.next. egyedi illusztrációkat készített a Collectius márka számára, amelyek különleges hangulatot kölcsönöztek a megoldás használata során. Az általuk létrehozott design nem csak vizuálisan vonzó volt, hanem egy mélyebb érzelmi kapcsolatot is létrehozott a felhasználók és a márka között.

Az ún. digital-first branding kialakításával olyan márkaidentitást hoztak létre, amely lenyűgözi az ügyfeleket mind asztali, mind mobil platformokon. Az új design és a személyre szabott illusztrációk kombinációja egy friss, modern és egyedi megjelenést biztosított a Collectius számára, amely kiemelkedik a versenytársaktól és mélyebb kapcsolatot teremt az ügyfelekkel.

Miért minket választott az ügyfél?

Az ügyfél az ff.nextet választotta több kulcsfontosságú tényező alapján. Először is, korábbi design referenciáik bizonyították, hogy képesek magas színvonalú és innovatív design megoldásokat kínálni, amelyek megfelelnek a legmodernebb iparági trendeknek.

Másodszor, fintech iparági szaktudásuk garantálta, hogy mélyen megértik az ügyfél üzleti igényeit és kihívásait. A fintech területén szerzett tapasztalataik lehetővé tették számukra, hogy hatékony és célzott megoldásokat kínáljanak, amelyek összhangban vannak az iparág specifikus követelményeivel.

Harmadszor, ügyfélközpontú sales folyamatuk biztosította, hogy az ügyfél igényeit és elvárásait mindig a középpontba helyezzék. A kommunikáció során kialakított személyes kapcsolat, különösen a nemzetközi konferencián történt találkozónk során, megerősítette az ügyfélben, hogy az ff.next a legjobb választás a projektjük számára.

Ezen tényezők kombinációja tette lehetővé számukra, hogy az ügyfél bizalmát elnyerjék és egy sikeres együttműködést alakítsanak ki.

A projekt jövője

A projekt sikeres volt, ami nem csak az ff.next szakértelmét és elkötelezettségét tükrözi, hanem az ügyfél elégedettségét is. A siker nem áll meg itt: az ügyfél továbbra is őket keresi kisebb design igényekkel, ami azt mutatja, hogy bíznak bennük és értékelik a munkájukat.

Ez a folyamatos együttműködés lehetőséget teremt a Gloster számára, hogy továbbra is támogassa az ügyfelet a design és a márkaépítés területén, és hozzájáruljon a vállalat további növekedéséhez és sikeréhez.