"Agybusiness"-ben utazunk!

2017-11-23

Mi is kell ahhoz hogy menjen az "Agybusiness"?


Sokan telefonos cégként ismertek meg, de ma kimondhatjuk, mi az agybusiness-ben utazunk. Mi is kell ahhoz, hogy menjen az agybusiness?

Már a rómaiak is ismerték, hogy Mens sana in corpore sano vagyis ép testben ép a lélek. A Gloster az agybusiness-ben érdekelt: ez azt jelenti, hogy a meglévő IT eszközöket, megoldásokat saját szakértelmünkkel, tapasztalatunkkal egészítjük ki. Vagyis ahogy hivatalosabban fogalmazva szokás mondani, hozzáadott értéket termetünk saját szakértelmünk segítségével.

Telefonos múltunkra büszkék vagyunk, ma is bevételünk 20 százalékát teszi ki ez az üzletág, mellette egyre fontosabb lett a security, networking, illetve az adatközponti megoldások is – ezen a téren már rendelkezünk olyan referenciával, amit büszkén kiteszünk az ablakba.

 

Vállalatunk értéke a szakértelem, ami a kollégák fejében gyűlt össze és gyűlik folyamatosan. Mert arra büszke vagyok, hogy a cégnél folyamatosak a képzések, a blended learingben hiszünk. Ez nálunk azt jelenti, hogy a kollégákat három szinten képezzük: szenior munkatársaink rendszeres workshopok keretén belül adják át tapasztalataikat, költünk oktatási szempontból kiforrott, átgondolt tanfolyami tréningekre és előfizetünk a szaktémákban piacvezető e-learning tanfolyamokra.

Az ismeretek megszerzése mellett a jó munkakörülmények biztosítása is fontos. Irodaházunk saját tulajdonban van, 320 négyzetméteres, nulla széndioxid kibocsátású, napenergia termeli a hűtés-fűtés, számítógépek üzemeltetéséhez szükséges áramot. Terveink szerint egy hasonló méretű újabb épülettel bővül székhelyünk. Ennek alsó szintjén egy 100 négyzetméteres edzőtermet rendezünk be – a kollégák itt tudják karbantartani testüket is. Kell a hely az újabb munkatársaknak is, az elkövetkező 1-2 évben majd megduplázzuk alkalmazottainkat, 23-ról 40-re tervezzük bővíteni az agybusiness-ben dolgozók számát.

És kiket keresünk? Olyan embereket, akik szakértelmük mellett velünk együtt hiszik, hogy mindenkinek joga van egy biztonságos virtuális térben létezni és dolgozni.

 

Szekeres Viktor előadása a CIO konferencián. 2017. október