Ügyfeleink

Home » Ügyfeleink

Referenciáink, ügyfeleink

Néhány ismertebb referenciánk – a telepített technológiánként gyűjtve – akik az általunk telepített rendszerekre bízták üzletük folyamatos működését – teljesség igénye nélkül.

Cisco Call Manager / Express IP telefonközpont és DSR hangrögzítőLAN hálózat, vállalati wifi hálózatTűzfal, végpontvédelem
Cisco Call Manager / Express IP telefonközpont és DSR hangrögzítő
euromedic_logo
Euromedic Diagnostic Kft.
A vállalat két évtizede az egészségügyi minőség elkötelezettje, és elsődleges céljául tűzte ki a magánfinanszírozású egészségügyi szolgáltatás és az állami szektor viszonyának újrafogalmazását. A cég eredményesen nyújt létfontosságú egészségügyi szolgáltatásokat, a legmagasabb európai színvonalon, a meglévő állami irányítású egészségügyi struktúrán belül, működését az állami hatóságokkal szorosan együttműködve végzi. A projekt keretében több telepelyet köttünk össze melynek során használtunk:
Cisco Call Manager 9.0-t a hozzá tartozó
Cisco 3900 / 6900 / 7900-as IP telefonokkal
SoliDBank® 601 VOIP hangrögzítő berendezés
rendszereket telepítettünk és tartunk karban.
Orex_Ora-Ekszer_logo
OREX Zrt.
Az OREX ÓRA-ÉKSZER Magyarország vezető ékszerforgalmazója, amely kiváló minőségű ékszerek és órák szakértők által megvizsgált, gazdag kínálatát nyújtja rendkívül kedvező árakon: úgy, ahogyan az Magyarország legnagyobb ékszerforgalmazó hálózatától elvárható. Telepített, karbantartott eszközök:
Cisco UC 520 IP telefonközpont
Cisco 7900-as IP telefonok
Cisco Catalyst Express kapcsolók
libro logo
Libri könyvkereskedelmi Kft.
1991-ben létrehozott Libri Könyvkereskedelmi Kft. az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként alakult meg. A megörökölt bolthálózat és szervezeti felépítés korszerűsítésével és a folyamatos bővítésével a Libri 400 fő foglalkoztatásával, 34 üzletével, a Libri.hu internetes áruházával, közel nyolcmilliárd forint éves forgalmával az ország egyik legnagyobb könyvértékesítőjévé vált. Telepített, karbantartott eszközök:
Cisco Call Manager 8.0-t a hozzá tartozó
Cisco 3900 / 6900 / 7900-as IP telefonokkal
Cisco Unity Connection 8.0 hangposta
vista_logo
Vista Utazási Irodák Kft.
A céget 1989-ben alapította két magyar magánszemély, akik mindmáig a vállalkozás társtulajdonosai.
A Vista valamennyi magyar utazási iroda közül a legnépesebb ügyfélkört tudhatja magáénak: utasainak száma évente meghaladja a százharminc ezret. A cég hálózatában, fővárosi és vidéki irodáiban több mint kétszáz munkatárs szolgáltat. A Vista Magyarország első számú utazási irodája, évi forgalma 10 milliárd forint. Az adózott nyereség csaknem teljes egészét újabb fejlesztésekre és az ügyfelek kényelmét szolgáló elképzelések megvalósítására fordítja. A cég pénzügyi biztonságát a milliárdos nagyságrendű értéket képező terheletlen ingatlantulajdon is szavatolja. Telepített, karbantartott eszközök:
Cisco Call Manager Express 8.0-t a hozzá tartozó
Cisco 3900 / 6900 / 7900-as IP telefonokkal
Cisco Unity Express 8.0 hangposta
SoliDBank® 601 VOIP hangrögzítő berendezés
mkk_logo
MKK Zrt.
Az MKK Magyar Követeléskezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövid nevén MKK Zrt.) az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövid nevén MFB Zrt.) által – az Inveco Portfóliókezelő Pénzügyi Kft. jogutódjaként – 1997. január 1-jén 500 millió Ft-os alaptőkével létrehozott társaság. Az MKK Zrt. az MFB stratégiai csoport tagja.
LAN hálózat, vállalati wifi hálózat
Clarion_Logo
Clarion Hungary Elektronikai Kft.
A Clarion története szorosan összefonódik az autóipar történetével. Világszerte elismert élenjáró gyártóként, mely megalkotta Japán első autórádióját és autós sztereórendszerét, a Clarion története folyamán mindig a szektor vezetője volt. Telepített eszklözök:
Cisco Catalyst L2/L3-as kapcsolók
Cisco Aironet AP-k és Wifi controller
Cisco ISR router
hunland_logo
Hunland Trade Kft.
A HUNLAND Trade Kft. 1992-ben kezdte Magyarországon a professzionális szarvasmarha-kereskedelmet. Az alapító tulajdonosok 3 generáción át tartó magas szintű hollandiai marhakereskedelemi tapasztalatokra építették új üzleti elképzeléseiket. Telepített eszközök:
Cisco Catalyst L2/L3-as kapcsolók
Cisco Call Manager 8.0
Cisco 3900 / 6900 / 7900-as IP telefonok
Cisco Unified Presence 8.0
Tűzfal, végpontvédelem
kishonti_logo
Kishonti Kft.
Our team has highly enthusiastic professionals delivering unique skills and solutions. Our software developers have expertise in all major OS platforms, 3D engine design, image compression, shader programming, digital image processing, geographic information systems performance analytics and optimizations of 3D data compression. Karbantartott eszközök:
Cisco ASA tűzfa
Cisco Call Manager Express 8.0
Cisco 7900-as IP telefonok
49730_arh_logo
ARH Zrt.
Az ARH Zrt. intelligens képfeldolgozáson alapuló biztonság- és közlekedéstechnikai informatikai eszközöket fejleszt, gyárt és értékesít. Az ARH Zrt. mesterséges intelligens képfeldolgozó know-how-jára épülő biztonság és közlekedéstechnikai eszközei több mint 200 országban, több mint 2500 partner elégedettségét vívták ki. A világ minden földrészén, Ausztráliától Brazíliáig, Koreától Szaúd-Arábiáig megtalálhatók rendszám azonosító, okmány olvasó berendezései. Telepített és karbantartott eszközök:
Cisco ASA tűzfa
Cisco Call Manager 8.0
Cisco 3900 / 6900 / 7900-as IP telefonok