Műszeres Wifi felmérés dokumentációcal

Mennyi és milyen eszöközökre van szükség ahhoz, hogy teljes wifi lefedettséget tudjunk biztosítani az irodában, telephelyen? Speciális igényeket is meg tudunk oldani: fémraktárak, nagy kiterjedésű szabad területek, vastag falú régi épülete, bemérése sem okoz problémát.

Műszeres wifi felmérést az erre gyári vizsgával rendelkező hálózatos mérnökeink végzik az alábbi paraméterek szerint:

1

Alaprajz bekérése

Ez lehet elektronikus (PDF vagy más formátum) vagy papíros is akár, ha nem áll rendelkezésre akkor mi magunk készítünk egy ilyet. Az alaprajz adja meg a leendő AP-k elhelyezésének grafikus alapját.

2

Műszerezettség kialakítása

A felmérést az igényeknek megfelelő műszerrel (2,4 GH, 5 GH) és antennázottsággal végezzük. Lehetőség van arra is, hogy párhuzamosan felmérjük mindkét frekvenciasáv adottságait.

3

Helyszíni bejárás

Mérnökeink az előre egyeztett iőpontban megjelennek és elvégzik a szükséges méréseket. Ennek időtartama méretfüggő, de főszabály szerint egy legfeljebb két napos művelet. A bejárás során különös tekintettel vannak a helye “egzotikumokra” pl. több emelet, egymástól messze lévő épületek, nagy belmagasságú raktárak, üzemekben termelő nagyméretű gyártógépek stb.

4

Mérési jegyzőkönyv elkészítése

A Wifi felmérés eredménye minden esetben a mérési jegyzőkönyv. A mérési jegyzőkönyv egy olyan dokumentum amit más – általunk nem forgalmazott gyártó – wifi eszközeinek beszerzésére is alkalmas. A jegyzőkönyv tartalmazza

az alaprajzon feljelölt AP-kat megszámozva a könnyebb azonosíthatóság kedvéért
a szöveges részben indoklást minden egyes AP elhelyezéshez
a szükségesnek vélt eszközlistát (akár több gyártó termékéből)
a felmérést végző mérnök neve, elérhetősége, a felmérés helyszínének megnevezését
wifi felmérés
További információk
Vállalati wifi refenciákKapcsolódó termékek
Vállalati wifi refenciák
Orex
Hunland
Eckerle
stb.
Kapcsolódó termékek
pdf
Kérjen ajánlatot!

* Kotelezően kitöltendő

A szolgáltatás specialistája
Tőke Botond
kiement ügyfélmanager
Botond szakterülete a telefonos, hálózatos és végpontvédelmi megoldások. Ezen túl nagy tapasztalattal rendelkezik Microsoft alapú rendszerek kialakításában. Hobbija az evezés.
Telefonszáma: +36.1.456.80.17
Mobil: +36.20.222.5707
Email: toke.botond(kukac)gloster.hu