Rendezvényeink

Home » Rendezvényeink
Aktuális rendezvényekKorábbi rendezvények
Aktuális rendezvények
Korábbi rendezvények
Vállalakokollaborációs megoldások szakmai nap

2015.10.15 – Trendek a vállalati kollaborációban – technológiai szakmai nap

Melyek a legújabb vállalati kollaborációs trendek? Merre megy a “világ”? Mit tud tenni a technológia értünk felhasználókért?

Szeretettel meghívjuk a Trendek a vállalati kollaborációban – technológiai szakmai nap című ingyenes előadásunkra. Partnereink számára bemutatjuk a legújabb trendeket, megoldásokat a vállalati kollaboráció terén.

Tovább

2015.11.10 – Vállalati LAN/WIFI megoldások – szakmai nap

Merre tartanak a LAN és wifi hálózati technológiák? Milyen új trendek, változások uralják a piacot? Hogyan lesz gigabites a wifi, milyen újdonságokat tartogat a multigigabit, és hogyan lesz negyven gigás a core hálózat? Szeretettel meghívjuk a Vállalati LAN/WIFI megoldások – szakmai nap című ingyenes szakmai előadásunkra melyen bemutatjuk a legújabb trendeket és megoldásokat a vállalati hálózatok terén!

Tovább
gloster_tuzfal-megoldas_v3

2015.11.19 – Nagyvállalati tűzfal megoldások – szakmai nap

Merre tartanak a nagyvállalati tűzfal megoldások, technológiák? Milyen új trendek, változások uralják a piacot? Hogyan méretezzük a vállalati tűzfalunkat? Szeretettel meghívjuk a Nagyvállalati tűzfal megoldások – szakmai nap című ingyenes szakmai előadásunkra, melyen bemutatjuk a legújabb trendeket és megoldásokat a vállalati határvédelmi rendszerek terén!

Tovább