Magunkról

Home » Magunkról
Gloster Telekom Kft.

Gloster Telekom Kft.

Kik vagyunk?

Cégünk, a 100%-ban magyar tulajdonú Gloster Telekom, több mint 12 éve a hazai nagy- és középvállalatok egyik meghatározó vállalati kollaborációs rendszereinek és eszközeinek szállítója.

Számunkra elsődleges fontosságú, hogy az általunk szállított megoldások a lehető legmagasabb szintű minőséget és vezető technológiát biztosítsák ügyfeleink számára.
Több mint 100 ügyfelünk elégedettségét a technológiai tudásunk és magas szintű rendelkezésre állásunk biztosítja.

Több éves szakmai tapasztalat alapján elsősorban a világ vezető technológiai gyártója, a Cisco termékeit forgalmazzuk, természetesen termék palettánkon más gyártók megoldásai is megtalálhatóak, folyamatosan fejlesztjük a gyártói partnereinkkel való együttműködést.

Kompetenciáink
Cisco kollaboráció 90%

Hálózati megoldások 80%
Virtualizáció 60%

Szerverek - Unified Computing 50%
Software fejlesztés 30%
Miért a Gloster telekom?
Másképp gondolkodunk
A Gloster telekom célja, hogy a lehető legegyszerűbb, az ügyfél számára optimális konstrukcióban biztosítson csúcstechnológiát, szolgáltatásokat.
Magasan képzett csapat
Munkatársaink kiemelkedő informatikai és telekommunikációs, technológiai tudásukkal, valamint folyamatos szervizszolgáltatásukkal támogatják ügyfeleink üzleti folyamatait, az információk biztonságos és gyors áramlását a legújabb infokommunikációs eszközökön.
Szoros gyártói kapcsolatok
Stratégiánk: kevés gyártót tartunk a portfólióban, azokkal viszont elmélyült üzleti és technológiai kapcsolatot alakítunk ki.
Google